Jestem właśnie po montażu... Miałem troszkę problemów ale jakoś przebrnąłem. Okazało się, że po wpięciu wszystkiego bez problemu sparowałem telefon (iPhone) i spróbowałem nawiązać połączenie i tutaj pierwszy problem - mnie słychać ja natomiast nie słyszę niczego, kompletna ciiisza... Okazało się, że jednak w mojej konfiguracji troszeczkę musiałem pozmieniać kabelki we wiązce tudzież dołożyć jeden kabelek. Po godzince rzeźbienia SUKCES!!! Słyszę i jestem słyszany! Nie działa mi jednak opcja Voice Command... Żadnej reakcji na przycisk Voice. Jedyny komunikat jaki usłyszałem ze strony samochodu to prośba o wpisanie wyświetlonego numeru PIN do telefonu celem jego sparowania. Prośba została wypowiedziana czysta angielszczyzną przez bardzo miłą Panią
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Nasunęło mi się pytanie czy jednak nie trzeba czegoś zmienić w konfiguracji samochodu? Za wszelkie sugestie związane z Voice Command z góry dziekuję. Dodam tylko, że moja Kuga fabrycznie wyposażona w audio SONY 1 CD