Cytat:
|
Oczywiście ABS działał bez zarzutu przed wymianą piasty. Wtyczka wyglądała na wyrwaną siłą - element mocujący ją na sztywno został wyłamany - odpadł po moim ruszeniu palcem. Wtyczka gładziutko wychodziła z gniazda. Na chwilę obecną jest zaklejona wzmocnioną taśmą izolacyjną i siedzi w gnieździe na tyle, że ABS działa normalnie (po ostatnim mocniejszym hamowaniu, niestety przez swoje gapiostwo, popłynąłem na piasku tak, że o mało czołówki nie zaliczyłem więc to mnie zmobilizowało, żeby jednak problem jakoś rozwiązać)
Co do ew. rewizyty w warsztacie - nawet nie dzwoniłem, bo szczerze powiedziawszy znając polskie realia raczej można spodziewać się odpowiedzi, że na pewno wina nie leży po stronie warsztatu. Może Pan Tomek jest dobrym fachowcem, ale pomocnika powinien sobie zmienić. Niestety czeka mnie jeszcze wymiana kilku elementów w zawieszeniu i znowu mam problem gdzie to zrobić :/ Nie wspominając o wymianie drobiazgów takich jak oleje i filtry...
|
Ja jestem z Wrocka, pracuję w Oławie i auto robię w Oławie w ATF. Jak do tej pory nie mam zastrzeżeń.