Temat: [Kuga 2008-2012] spalanie w/g komputera i faktyczne
View Single Post
Stary 03-08-2010, 18:29   #260
Rapalek
ford::average

Model: Ford Kuga / YETI
Silnik: 2.0 TDCi/ 2.0 TDI
Rocznik: 2010/ 2011
Domyślnie Odp: spalanie w/g komputera i faktyczne

Cytat:
Napisał dumdum1988 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nalezy sie zastanowic gdzie jest blad w spalaniu. Czy Kugi ktore maja male spalanie komputer jest zle ustawiony, czy z Kugami ktore pala 10 l jest cos nie tak
Wiesz, niektórzy

Cytat:
Napisał LogoDTP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
moja jeszcze nie doszła Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale testową średnia wychodziła mi 6.6 (miała 8 K na liczniku) rekord mój nią (4 dni) 5.9/100km średnio trasa miasto 6.6 ... mam nadzieję że nówka nie będzie gorsza Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

na forum twierdzą że w mieście zejdą poniżej 7 litrów i tak dalej. A ja wiem że sie nie da, no chyba że ktoś uważa 2 domy na skrzyzowaniu za miasto 100%.
10l to nie problem, jak mi sie śpieszyyyyyyyyy to i 10l wyskakuje. Ale to już jak bolid chodzi.

SKODA YETI 4x4 TDI 170KM

Ostatnio edytowane przez Rapalek ; 03-08-2010 o 18:33
Rapalek jest offline   Odpowiedź z Cytatem