a tak wracając do tematu źródłowego, bo o usterkach tu raczej mowa była - nie kasztańmy już więcej.
Mam takie zjawisko i puki co ASO nie za bardzo wie co z tym począć... fotel kierowcy sterowany elektrycznie z pamięcią oczywiście. Mam zapisane 2z4 miejsc z pamięci 1 - ja 2 żona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i zdarza mi się że sam sie przestawia. Kiedyś brałem coś z kanapy, otworzyłem auto z pilota, potem tylne drzwi i nagle słyszę brzęczenie co świadczyło o pracy silników pozycjonujacy fotel. Dziś np. podnosiłem na maxa fotel bo bawiłem się z synem w aucie, potem podczas jazdy wcisnolem "1" by wrócić do ustawień zapisanych dla mnie, pojechałem na zakupy i po powrocie ze sklepu miałem fotel podniesiony na maxa.
Miał ktoś podobny problem, znacie listę podpowiedzi dla ASO czy moze dla mnie, a może źle ustawiona funkcja ułatwiania wysiadania poprzez przestawianie fotela...
Niepokoi mnie to tym bardziej, ze gdy zdarzy się podczas jazdy może być niebezpieczne.