View Single Post
Stary 05-08-2010, 01:08   #69
Komor
ford::advanced

Imię: M
Model: Modeo MK5
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: I Opolski Zlot Letni 20-22.08 DYSKUSJA

Cytat:
Napisał jagrall Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ja przyjadę w sobotę rano i zostaję do niedzieli. na spanie przygarnie mnie Pinki, Maciek i Blady
Załatwione

Cytat:
Napisał Triam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
AVE, zaglądałem do tego tematu nie raz, ale nie czytałem szczegółów...
suchy bór jest nadal aktualny?? a znajdzie się jedno łóżko wolne??
a co z Paintball, Speedball??
P.S. mógłbym szczegóły poprosić na PW?? pewnie jutro jak tu zaglądnę, to nie znajdę... a może będę dopiero za tydzień na forum...

aKTUALNE ... obecnie zostaje tylko dostawka bo domki mamy skompletowane. Musisz napisać z prośbą o przegarnięcie np. do domku nr 2.
Panitball odpada przy takiej ilości osób niestety, musi być po 5 os w drużynie przy początkowej fazie zaawansowania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Inaczej to będzie więcej narzekania niż grania.
Cytat:
Napisał Emis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak przyjadę tylko na niedziele to gdzie Was znajdę?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zapewne gdzieś na kacu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mamy czas do +- 15 godziny

Ostatnio edytowane przez Komor ; 05-08-2010 o 01:11
Komor jest offline   Odpowiedź z Cytatem