Temat: [Mondeo 2000-2007] wygluszenie samochodu
View Single Post
Stary 07-08-2010, 22:36   #1
robertp2404
ford::beginner

Model: mondeo
Silnik: 2.0 tdci
Rocznik: 2006
Domyślnie wygluszenie samochodu

witam wszystkich forumowiczow...od jakiegos czasu nosze sie z zamiarem wygluszenia autka...jadac moim mondkiem czuje duzy niedosyt spowodowany nadmiernym halasem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czas cos z tym zrobic moze ktos z kolegow dokonal tego samodzielnie jesli tak to prosze o rade.. zastanawiam sie jakich mat do tego uzyc... przegladalem allegro i jest tam dosc duzy wybor takich mat jedne sa tansze a drugie cholleeernie drogie... zbyt drogie jak dla mnie... zastanawiam sie nad zakupem mat bitumicznych firmy apama (twardych) tymi matami mam zamiar wygluszyc bagaznik nadkola i cala podloge do tego chce takze dodatkowo wylozyc mata filcowa.. wiem ze mata filcowa nasiaka woda ale mysle ze w bagazniku i na podloce nie powinno sie z nia nic zlego dziac Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. natomiast do wygluszenia drzwi planuje uzyc mat tej samej firmy apama ale miekkich bez filcu.. czy ktorys z kolegow wygluszal sam swoje autko?? zastanawiam sie czy to dziala i czy wogole ma to sens... czekam na rady i opinie
robertp2404 jest offline   Odpowiedź z Cytatem