Temat: [C-MAX 2003-2007] Tuning Maxymiliana
View Single Post
Stary 11-08-2010, 16:01   #248
mkaminski100
ford::expert

Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
Domyślnie Odp: Tuning Maxymiliana

Cytat:
Napisał Zvirek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ilość głośników nie ma nic do jakości. Oryginalnie miałem 4 głośniki (sopran+kickbas) czyli niby 8 a grało to kiepściutkoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A durne firmy audifilowskie daja po 8-10 na auto...jak widac wyrzucaja pieniadze. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
FFI ma 4 sredniotonowe, tu masz 4 sredniotonowe i 4 wysokotonowe i jezeli uwazasz, ze w MKII gorzej slychac to zajedz do mnie, bo mam akurat MKI i MKII kolo siebie. Posluchasz tej samej tloczonej plyty i powiesz mi jaka jest roznica.

Co moge powiedziec jako negatyw to fakt, ze radio w MKII duzo czesciej ma problemy z gubieniem stacji za miastem. Nie mialem czasu sprawdzic czy to radio czy antena, ale mialem juz tak w 3 autach. W MKI ani razu.
A to, ze zestawy fabryczne graja jak graja to normalne. Bose nikt nie laduje do wersji z kolpakami. Zreszta BOSE w Audi gra inaczej niz Bose w Oplu...inna cena Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mkaminski100 jest offline   Odpowiedź z Cytatem