Temat: [C-MAX 2003-2007] Tuning Maxymiliana
View Single Post
Stary 11-08-2010, 21:18   #250
mkaminski100
ford::expert

Model: rozne
Silnik: kilka
Rocznik: za stare
Domyślnie Odp: Tuning Maxymiliana

Cytat:
Napisał Zvirek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do firm audiofilskich to znam tylko jedną robiąca audio do auta - Mark Levinson, choć to też raczej ciekawostka niż standard. Ja nie porównuję ori nagłośnienia pomiędzy MKI a MKII, tylko piszę, że jak dla mnie to ori w maxie gra co najwyżej tak sobie. Dopiero jak udało mi się uporać ze zmianą audio na alpine/signat/jbl to jakoś to zagrało. Choć zapewne jest sporo osób, którym ori audio wystarczy. I pomimo tego, że z auta sali koncertowej się nie zrobi, to ten dreszczyk emocji kiedy słucha się dobrego systemu w aucie jest bezcennyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak, tylko, ze ludzie wstawia sobie blyszczace radio i uwazaja, ze jest super lepiej. A to zaczyna sie od wygluszenia drzwi (poprawnego), porzadnych glosnikow, dobrych kabli i jednostki...
Mi np nie usmiecha sie inwestowac 50% wartosci auta w grajka jezeli auto za najwyzej rok sprzedam...
mkaminski100 jest offline   Odpowiedź z Cytatem