Cytat:
|
jak to teoretycznie powinno działać to autor dobrze wie.walczyłeś kiedyś z tym problemem???myślę,że nie.ja wymieniałem po kolei to samo co autor i problem nie znikał.jak wpakujesz z 600zł w auto i nie da to żadnego rezultatu to zrozumiesz.też utknąłem w tym samym miescu co autor,a nawet kawałek dalej bo jeszcze przepływomierz zmieniłem.nie dziw się,że taka jest moja reakcja jak ktoś napisze ,,może gdyby...może jak.....to może wtedy...."bo autor konkretów potrzebuje od osób co to przerobiły na własnej skórze,a nie od teoretyków.
|
Zgadzam się w 100% z przedmówcą, szukałem wiele na forach na ten temat i tam pisali o tych wszystkich częsciach co wymieniłem lecz im to pomogło a mi nie :/ Problem jest w tym, że musi być jakaś osoba co się uporała z tym problemem...
Cytat:
|
Przeciez mam to samo, osobiscie uwazam ze to nie jest problem jesli auto nie gasnie, mi to nie przeszkadza, zapewne zaczelo by jesli auto by czesto gaslo.
|
Ja Cię rozumię, ale u mnie jeszcze pół roku temu silnik gasł przy pierwszym lepszym hamowaniu, a na dzień dzisiejszy nie ukrywam, że mnie to po prostu denerewuję jak mi obroty opadają i silnikiem telepie...
Problem jest w tym tak jak czytałem na forach, że to częsta przypadłość Forda tzn spadek obrotów, czytałem wiele stosowałem sie do zaleceń, wymieniłem w/w części i nic... Tak jak napisałem szkoda kasy więcej marnować, dlatego założyłem ten temat bo wierze, że pojawi się choć jedna osoba co walczyła z tym nie wiem zmieniła może pół samochodu ale udało sie i wyeliminowała tą usterkę...