Cytat:
|
I co zrobili? U mnie też po geoemtrii ciągnie w prawo... Kiedyś było program na TVN Turbo o Mondeo, nówka, które...ciągnęło w prawo :-)
|
Tak Nova Lublin
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bardzo głośno o tym było. Serwis jednak troszkę dziwny jak dla mnie, wymiana pompy ABS+ESP zajęła im ponad 2 tygodnie przez które dzwoniąc do serwisu nikt nie wiedział co się z samochodem dzieje, a elektryk nie odbierał telefonu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przy odbiorze też był problem bo...zginął gdzieś kluczyk od auta
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do tematu, to również od niedawna mojego focusa zaczęło delikatnie ściągać na prawo, mechanik powiedział, że zawieszenie jest ok, ale trzeba wymienić łożyska w kielichach amortyzatorów. Oczywiście po tym zabiegu będzie potrzebna też geometria.