Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 15-08-2010, 14:37   #992
befka
ford::beginner

Model: Ford Fiesta Gold X
Silnik: 1,25 benzyna 82 KM Gold
Rocznik: 2010
Smile Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał caligator Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gdzieś czytałem żę w początkowych modelach były tam schowki ale szybko je wycofali bo przez położenie, często się same otwierały co stwarzało problemy i narzekania klientów...

co do spalania to ja jestem całkiem zadowolony... ostatnio na wakacje jechałem i na trasie 400km miałem średnie spalanie na poziomie 6,5l (jazda nawet spokojna, pełny bagażnik + 1 pasażer i 2 koty)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a wczoraj zrobiłem traskę 250km i średnie miałem na komputerze 5,4l (125km zwykłej drogi przy średniej 90km/h + 125km autostrady przy prędkości 100 - 110km/h)
Witam wszystkich !!!!
Po pierwszej dluzszej przejazdzce moja Fiesta pragne podzielic sie moimi spostrzezeniami . przejchalam fiesta 1300 km ostatnia trasa to 700km 3 osoby plus full bagaz , fiesta pokazuje ze spalila 6,4 /100km ( jazda zarowno austostrada jak i w korkach 10km/h :-( ) Jestem zakoczona bo myslalam ze bedzie wiecej. Predkosc srednio 90 km na autostradzie 110-130 km .

Jednak zauwazylam pewien mamkament przy wlaczonych wucieraczkach na maxa i jezdzie okolo 100km/h duza wycieraczka na dole szyby tzn guma nie idzie plynnie tylko tak stopniowo ni wiem czy to wina predkosci czy tak ma byc czy poprostu z piorem cos jest . za info na ten temat z gory dzieki .
Pozdrawiam milego dnia . :-)
befka jest offline   Odpowiedź z Cytatem