Witam wszystkich! Jestem nowa,
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. można pokusić się o stwierdzenie, że zielona...mam zarezerwowaną fiestę mk7, 2010 (tzn. wpłaciłam zaliczkę) wersja trend, 5d, metalik, pakiet silver x plus, 1.4 (96 KM), całe zamówienie odbyło się telefonicznie i gościa ani salonu nie widziałam...euro car kraków a ja z rz-owa jestem
http://www.ford.pgd.pl/newcar.php?of=1
wybrane auto jest z oferty samochody nowe "dostępne od ręki", więc prawie 3 tys. mam zaoszczędzone, wszystko mi w tej wersji pasuje...do odebrania ma być już w środę - czwartek, bo w będą je ściągać z Dąbrowy Górniczej...i się martwię teraz co to będzie...???
nie mam numeru vin, nie wiem jak odbywa się rejestracja, we wstępnej umowie sprzedaży w punkcie ilość drzwi mam napisane:5door SEDAN a to przecież jest Hatchback, sprzedawca mówi, że tak ma być..??!!
Czy ktoś mi może powiedzieć jak odbywa się taki odbiór auta, tylko zaliczkę wpłaciłam...a jeśli to jest wadliwy model i dlatego jest ten rabat??
co o tym myślicie? proszę powiedzcie...bo już po nocy spać nie mogę...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dajcie mi jakieś wskazówki albo rady...
pozdr.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z góry dziękuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.