Cytat:
|
Ale to wasze forum beznadziejne, tak myślałem że przez cały łikend żadna osoba mi nie udzieli odpowiedzi bo przecież nikt z was zapewne nie wie jak rozkręcić stacyjkę, jak wymienić jej wkład ewentualnie jak sprawdzić czy mechanizm blokowania kierownicy działa prawidłowo i czy ta usterka to wina pierwszego czy drugiego... Jestem tu od 2008 roku a praktycznie nie zaglądam właśnie z tego powodu... Ehhh możecie moderatorzy się wyżyć i temat skasować a mnie zbanować bo i tak nigdy już nie skorzystam a na 100% nikomu tu nie pomogę.. Pozdrawiam
|
To ja tylko dodam ( z całym szacunkiem oczywiście) że może daruj sobie naprawę tego i oddaj do mechanika, bo zrobisz jeszcze większy młyn niż masz.
Z Twojego postu wynika jasno że zdolności manualne u Ciebie nie wymiatają, bo ja gdybym nie dostał odp jakiej oczekiwałem to biorę dwa śrubokręty, rozkręcam i patrzę...A czekając cały "łikend" mogłeś to 100 razy rozmontować. Przecież to nie wymiana rozrządu tylko kwestia zdjęcia kilku plastików i przyglądnięcia się mechanizmowi. Możliwe że zwyczajnie nikt tego nie robił, albo nie ma tych co to robili a Ty robisz wielkie halo że na forum nikt nic nie wie. No i wychodzi Twoja znajomość tego forum, od 2008...Coś kiepsko.
Słowami Kmicica; "kończ waść, wstydu oszczędź..."...