Dziękuję za info...ale muszę zmartwić bo mam jeszcze masę pytań, mam nadzieje, że ktoś na nie odpowie... trochę mniej się zamartwiam ale jednak zamartwiam...a o to i one (te zmartwienia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.):
1. jak będzie później z serwisowaniem, usterkami (oby ich nie było), przeglądami, przypomnę ze z rz-wie mieszkam, a zamierzam kupić autko w krakowie...czy będę musiała specjalnie tam jechać, co ze zniżkami??
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. jak jest z tym US, muszę tam iść po 14 dniach od zakupu?? i jeszcze podatek płacić??
3. czy tak naprawdę ten model co mam zarezerwowany ze "stoku" jest dobrym wyborem, (1.4, 2010, metalik, gratis pakiet silver plus, i jeszcze zamówiłam nakrętki kół z blokadą zabezpieczającą, 5d, wersja trend), czy może powinnam kupić bez tego rabatu u siebie i odczekać te 3 miechy, i 3 tys.dołożyć, bo tyle ten rabat wynosi - czy ja w ogóle dobrze robię???!!! jak myślicie...
4. co powinni mi dać gratis, w opcji: montowane przez sprzedawcę (dealera)?? bo przecież zawsze dają gratisy
5. chlapacze tylne czy w mojej wersji będą potrzebne?? bo będę miała prawdopodobnie tylko przednie, czy to nie aby za duża oszczędność czy jak to nazwać??
6. i czy ktoś wie, jak jest tapicerka materiałowa Ecrim Syracuse, (jakaś podobno szara), to jak może kokpit wyglądać?? też będzie szary czy czarny?? czy to od tapicerki nie zależy?? będą te srebrne obwódki??
sorrki, że takie banalne pytania zadaję ale jest mi to potrzebne, bo ostatnio tylko tymi pytaniami żyję...i uzyskiwaniem na nie odpowiedzi...
pozdrawiam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.