Temat: [Mondeo 2000-2007] Regulacje luzów- tanie szklanki
View Single Post
Stary 17-08-2010, 10:58   #39
Szym0n
ford::advanced

Imię: Paweł
Model: MK4 TitaniumX
Silnik: 2.0 Pb +LBG
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Regulacje luzów- tanie szklanki

Cytat:
Napisał rustin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i jak ci to wyślą ? pocztą? telefonicznie zamawiałeś? to już wyjąłeś szklanki że wiesz jaki rozmiar potrzebujesz? czyli co dzwoniłeś mówiłeś jakiej grubości szklankę potrzebujesz?
Kolego spokojnie, robię rekonesans -dzwoniłem rozmawiałem- wiem po ile są i ile się czeka, teraz jak wyjmę złoże zamówienie ale musi być przez jakąkolwiek firmę (ja wykorzystam tą w której pracuję) mają podobno jakiś dziwny system że jak nie zamawiasz osobiście to zamówienie wchodzi dopiero jak podasz KRS-y NIP-y SRIPY ITP. dlatego zamówienie wyślę faxem na papierze firmowym z faxu mojego zakładu- wysyłają pocztą za pobraniem.

Cytat:
Napisał rustin Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
gaz od 8 tys ale u mnie nie stuka jakoś bardzo
Też bym nie ruszał gdyby nie ten 1 cylider - widzieliście filmik- to cykanie jest naprawdę WKUR@%$#ĄCE.

Cytat:
Przecież gaz niszczy slinik i luzy się kasują więc niech tak robi
Niby tak, ale za oszczędności na gazie nazbieramy na dwa kolejne silniki, a przeciwnicy LPG -no cóż -MAJĄ SWOJE ZDANIE...

Ostatnio edytowane przez Szym0n ; 17-08-2010 o 12:44
Szym0n jest offline   Odpowiedź z Cytatem