View Single Post
Stary 17-08-2010, 16:03   #130
Komor
ford::advanced

Imię: M
Model: Modeo MK5
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: I Opolski Zlot Letni 20-22.08 DYSKUSJA

Myślę że w sobotę możemy wpadać do salonu 10-10:30, informacja potwierdzona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spotkamy się wszyscy pod decathlonem o 9:30 - 10, zależy o której chłopaki i dziewczyny się zwloką z wyrek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ja będe czekać już na miejscu z racji że do Suchego Boru mam teraz trochę daleko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale takie szczegóły omówimy już w piątek.

Ustaliłem że:
- będzie jeden mechanik na ścieżkę diagnostyczną
- jeden gość od jazd próbnych (do wyboru mam Ka(chyba) Fieste, Focusa, Mondeo, Kuge, S-Maxa, Galaktyka chyba też Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no i jakby ktoś chciał to Transitem też pewnie będzie się można przejechać.
- Na pewno będzie gdzie usiąść, będzie jakaś kawka, itp.

kontakt do salonu - http://www.chwalinski.com.pl - BCH Bogdan Chwaliński ul. Wrocławska obok stacji BP (wjazd od partyzanckiej)
http://www.zumi.pl/trasa.html?&xs=17...svActive=false
To przecież nie jest atrakcja tylko część zlotu po prostu, nie chciałem żeby wydali na to nie wiadomo jakiej kasy bo też nie ma takiej potrzeby przy takiej ilości osób.
W piątek ustalimy czy lecimy do skansenu czy strzelany się w painta w sobotę, to bym wolał bo wtedy będę jak coś z Wami i pomogę koledze ogarnąć imprezę a przy okazji może komuś dam się trochę pobawić trochę lepszym sprzętem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tam na miejscu czyt. zapewne Winów k/Opola (dość blisko salonu) możemy się wygodnie rozłożyć i zrobić sobie przedwczesnego grilla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Komor ; 17-08-2010 o 23:04
Komor jest offline   Odpowiedź z Cytatem