View Single Post
Stary 19-08-2010, 16:31   #173
Jitter
Fusioneer

Imię: Rafał
Model: Fusion Trend Gold-X
Silnik: DuraTec 1.4 (FXJA)
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: I Opolski Zlot Letni 20-22.08 DYSKUSJA

Cytat:
Napisał Agnesqa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a co tam takie cienkie... ja peszle przyniose Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i mam jeszcze 3 metrowe przewody Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przeca nie napisałem, jakiej średnicy te wężyki będą, hiehiehie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wezmę różne średnice, aby każdemu przypasowało - od fi 2 do fi 50 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Aga, chyba w hurtowni elektrotechnicznej pracujesz?

Cytat:
Napisał Adaskooo91 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Orientuje się ktoś czy są wolne pokoje 2osobowe?? ewentualnie z namiotem można się rozbić? xD
Na pierwszej stronie tego tematu są namiary na ośrodek. Jeden telefon i wszystko będziesz wiedział Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Jitter ; 19-08-2010 o 16:47
Jitter jest offline   Odpowiedź z Cytatem