Udało mi się !!!!!!!!!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem jakim cudem ale udało się ! Denso działa jak kiedyś a nawet lepiej!
Wszystko dzięki 1234mario. Prowadził mnie przez cały ten czas, aż do późnych godzin nocnych. Cierpliwie znosił wszystkie moje gafy, aż wreszcie wyprowadził na prostą. Update, który mi przesłał na mail zadziałał.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wypaliłam go na CD-RW w programie Nero z prędkością 4x i zadziałało !!! WOW, sama nie wierzę w to co piszę !!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do: 1234mario
Gorąco Ci dziękuję za Twoją wiedzę, cierpliwość i przede wszystim za to, że podzieliłeś się tym ze mną i że mi pomagałeś przez cały dzisiejszy dzień.
Jestem Twoją dłużniczką i jeśli kiedyś będę mogła odwdzięczę się. Masz do mnie numer - dzwoń!!!
Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Już nigdy nie będę grzebała w ustawieniach systemowych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.