View Single Post
Stary 22-08-2010, 22:34   #230
Komor
ford::advanced

Imię: M
Model: Modeo MK5
Silnik: 2.0 TDCi 180 KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: I Opolski Zlot Letni 20-22.08 DYSKUSJA

Dziękuje wszystkim.
Dla mnie najważniejsze to że się udało, cała organizacja to pikuś przy tym jak można było zobaczyć Wasze uśmiechnięte twarze, nawet na kacu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Oczywiście tak jak Ciupaga napisał, spotykamy się za rok w tym samym miejscu jak nie lepszym ...

Do zobaczenia za rok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz wracam do spamowania, pewnie modowie będą bardziej wyrozumiali dla mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BTW.

Szczególne podziękowania dla Dealera BCH Chwaliński za ugoszczenie nas i możliwość wjazdu na ścieżkę diagnostyczną jak i liczne jazdy testowe, nie wspomnę o grillu, napojach itd..
S-MAX chyba sprawiał największą radochę, nawet mi, lubię autobusy z Turbo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze raz wielkie dzięki

Ostatnio edytowane przez Komor ; 22-08-2010 o 22:44
Komor jest offline   Odpowiedź z Cytatem