Odp: Klekocze na wolnych obrotach.
Witam jestem nowy mam Mondka 2,0 TDCI z 2005roku i tak w sumie to tak jak wyrzej ty lko u mnie jak się dobrze nie rozgrzeje to mogę włączyć lkimę szyby światła i praktycznie nie widać różnicy gorzej jest po rozgrzaniu wtedy przy klimie zaczyna grać niestety wiem ze poprzedni właściciel robił cały napęd paska a nawet obu pasków mam to poparte faktórami z ACO forda a jako niedowiarek po zakupie rozebrałem to i faktycznie wszystko jest świerze przebieg deklarowany to 170tyś km dwumasa jak narazie nie wykazuje zurzycią dosłownie czasem leciutkie stuknięcie przy gwałtownym ruszaniu auto pięknie jedzie dobrze przyspiesza mało pali ale co zauwarzyłem jeszcze to jak odpalam go na zimno z nocy albo po kilku dniach postoju to puści mi białą chmurkę i machnie kilka razy obrotami czyli złapie 750 zejdzie na 700 wejdzie na 900 czasem jeszcze raz tak i się uspokaja gość od układów wtryskowych powiedział że mało prawdopodobne jest że to wtryski mówi że robili już pare razy to w innych egzemplarzach puszczał chmurki szarpał była spreżynka brak mocy i stwierdziłże u mnie wygląda to naprawde przyzwoicie obawiam się zimy jak isę będzie przy niskich temperaturach zachowywał
|