Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 23-08-2010, 21:05   #1007
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał ineees Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. jak będzie później z serwisowaniem, usterkami (oby ich nie było), przeglądami, przypomnę ze z rz-wie mieszkam, a zamierzam kupić autko w krakowie...czy będę musiała specjalnie tam jechać, co ze zniżkami?? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
2. jak jest z tym US, muszę tam iść po 14 dniach od zakupu?? i jeszcze podatek płacić??
3. czy tak naprawdę ten model co mam zarezerwowany ze "stoku" jest dobrym wyborem, (1.4, 2010, metalik, gratis pakiet silver plus, i jeszcze zamówiłam nakrętki kół z blokadą zabezpieczającą, 5d, wersja trend), czy może powinnam kupić bez tego rabatu u siebie i odczekać te 3 miechy, i 3 tys.dołożyć, bo tyle ten rabat wynosi - czy ja w ogóle dobrze robię???!!! jak myślicie...
4. co powinni mi dać gratis, w opcji: montowane przez sprzedawcę (dealera)?? bo przecież zawsze dają gratisy
5. chlapacze tylne czy w mojej wersji będą potrzebne?? bo będę miała prawdopodobnie tylko przednie, czy to nie aby za duża oszczędność czy jak to nazwać??
6. i czy ktoś wie, jak jest tapicerka materiałowa Ecrim Syracuse, (jakaś podobno szara), to jak może kokpit wyglądać?? też będzie szary czy czarny?? czy to od tapicerki nie zależy?? będą te srebrne obwódki??

sorrki, że takie banalne pytania zadaję ale jest mi to potrzebne, bo ostatnio tylko tymi pytaniami żyję...i uzyskiwaniem na nie odpowiedzi...
pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
1. A nie masz serwisu u siebie? Jeśli tak, to powinni ucieszyć się, że u nich serwisujesz. Co do zniżek, to pytaj od razu lub mów, że pojedziesz do konkurencji, oczywiście łagodnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

2. Ja nie jechałem do US, sami do mnie zadzwonili Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale nie pamiętam jak jest w przepisach.

3. Model jeśli chodzi o silnik jest ok. Co do wyposażenia, to już zależy od posiadanych pieniędzy. Silver X plus jest dobrym wyborem, bo BT się przydaje. Silver plus kosztuje 3500. Ten rabat, to są też te tzw. gratisy. Oni i tak zarabiają na sprzedaży tego auta Tobie. A dostajesz rabat, bo nie ma chętnych może na to auto w tym kolorze lub co bardziej realne PGD zarabia na ilości sprzedanych aut, bo na każde jedno jest teraz rabat. U Ciebie w salonie jak byś dobrze zagadała, to byś dostała taki sam lub lepszy rabat. Oczywiście nie zaszkodzi sprawdzić grubości lakieru.

4. Jak dla mnie lepiej jak obniżają cenę (pakiet gratis), niż dają mało warte gratisy jak salonowe dywaniki, czy opony zimowe po 200PLN sztuka. Oczywiście mimo pakietu gratis negocjuj coś jeszcze. Jeśli dywaniki to tylko z mocowaniem do podłogi, bo po roku będą przesuwać się po podłodze. A czy powinni, hmm. Jak nie spytasz, to nic nie dadzą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

5. Jak dla mnie chlapacze z przodu wystarczą - ochronią błotniki. Z tyłu jest plastikowy zderzak.

6. A co do koloru, to ściągnij katalog ze strony Forda (http://www.ford.pl/cs/BlobServer?blo...981&blobkey=id). Na końcu masz kolory tapicerki i deski. Jeśli chodzi o srebrne obwódki, to w Trendzie są raczej szare patrząc na zdjęcia. W każdym razie obramowanie zegarów na 100% czarne.

Pozdrawiam
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem