Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 25-08-2010, 11:04   #1014
befka
ford::beginner

Model: Ford Fiesta Gold X
Silnik: 1,25 benzyna 82 KM Gold
Rocznik: 2010
Smile

Cytat:
Napisał ineees Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dzięki wielkie za wszelkie podpowiedzi...jeszcze mam pytanie odnośnie rejestracji autka, gdy będę mieć dowód tymczasowy to do ilu dni jest ważny 10?? a po upływie tych "10" dni idę odebrać już na stałe...no właśnie po upływie czy przed upływem?? pozdrawiam!!!Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hejka dostajesz dowod tymczasowy wazny chyba na 30 dni ale ten staly ja dokladnie po 7 dniach odebralam . Mozesz sobie na stronie www.pojazdpwpw.pl sprawdzic gdzie twoj dowod jest i jak juz bedzie info ze do odbioru to mozesz do wydzialu komunikacji leciec po odbior stalego milego dnia . :-)

Cytat:
Napisał befka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hejka dostajesz dowod tymczasowy wazny chyba na 30 dni ale ten staly ja dokladnie po 7 dniach odebralam . Mozesz sobie na stronie www.pojazdpwpw.pl sprawdzic gdzie twoj dowod jest i jak juz bedzie info ze do odbioru to mozesz do wydzialu komunikacji leciec po odbior stalego milego dnia . :-)
Zapomnialam dodac kropki teraz prawidlowy adres www.pojazd.pwpw.pl

sorrki . ;-)Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 27-08-2010 o 22:14 Powód: Regulamin §21
befka jest offline   Odpowiedź z Cytatem