Cytat:
dzięki wielkie za wszelkie podpowiedzi...jeszcze mam pytanie odnośnie rejestracji autka, gdy będę mieć dowód tymczasowy to do ilu dni jest ważny 10?? a po upływie tych "10" dni idę odebrać już na stałe...no właśnie po upływie czy przed upływem?? pozdrawiam!!! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Hejka dostajesz dowod tymczasowy wazny chyba na 30 dni ale ten staly ja dokladnie po 7 dniach odebralam . Mozesz sobie na stronie
www.pojazdpwpw.pl sprawdzic gdzie twoj dowod jest i jak juz bedzie info ze do odbioru to mozesz do wydzialu komunikacji leciec po odbior stalego milego dnia . :-)
Cytat:
Hejka dostajesz dowod tymczasowy wazny chyba na 30 dni ale ten staly ja dokladnie po 7 dniach odebralam . Mozesz sobie na stronie www.pojazdpwpw.pl sprawdzic gdzie twoj dowod jest i jak juz bedzie info ze do odbioru to mozesz do wydzialu komunikacji leciec po odbior stalego milego dnia . :-)
|
Zapomnialam dodac kropki teraz prawidlowy adres
www.pojazd.pwpw.pl
sorrki . ;-)
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.