Cytat:
|
Czemu wszyscy malują na czerwono ??? jak ktoś kiedyś napisał na forum "wygląda to jak by wciągnęło podpaskę w koło" :-)
|
No, no, no to było do moich zacisków...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A dlaczego kupujecie ciemne kolory samochodów, albo inni tylko jasne? Jedni lubią pomarańcze, a inni jak im nogi śmierdzą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja osobiście zrobiłem tak bo miałem akurat taką farbę (stosowaną na chemikaliowcach) i poza tym mnie się to podoba. Rozumiem tych którzy lubią kolor srebrny... Poza tym zastosowałem w swoim aucie tzw "złamanie koloru" czy jakoś tak. Przy moim niebieskim aucie rzuczają sią w oczy te zaciski, a dodatkowo walnąłem napis na aucie w zielono jasnym kolorze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reasumując: każda indywidualna inicjatywa w aucie ma cieszyć oko właściciela, a już super jest jak spotka w tym innych entuzjastów swoich zabiegów.