Temat: [Fiesta 2008-2012] Nowy Ford Fiesta,co sadzicie
View Single Post
Stary 26-08-2010, 22:08   #1015
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: Nowy Ford Fiesta,co sadzicie

Cytat:
Napisał befka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hej Boncio !!
Czegos tu nie rozumiem z tym US, przeciez 2 % podatku od nabycia samochodu placi sie tylko w przypadku kupna samochodu uzywanego jesli kupujesz nowy samochod u dealera to podatku nie ma :-) chyba ze jestem w bledzie :-(
Czy ktos z forumowiczow placil podatek do US jak kupowal nowke w salonie ???Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No właśnie jak powiedziałem, że samochód nowy z salonu, to Pani mi podziękowała za informację i na tym koniec. Dziwne, że w ogóle się chcieli czegoś dowiedzieć. Jakby nie wiedzieli od kogo kupiłem, ale wiedzieli, że nabyłem. Co prawda to było pierwsze auto, gdzie byłem pierwszym właścicielem, ale współwłaścicielem już byłem od dawna. Aż taki młody nie byłem też, jakieś 25 lat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem