View Single Post
Stary 28-08-2010, 10:56   #37
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Czarne lampy i halogeny w MK3 - wykonanie i efekt końcowy

Cytat:
Napisał Speedy_xx Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak ze świeceniem tych czarnych lamp? Te odbłyśniki miały chyba jakąś funkcję, a teraz czarne to niewiele odbijają światła.
Skoro jest zezwolenie na takie malowanie to widocznie światło rozprowadza się tak sam jak przed pomalowaniem.

Cytat:
Napisał martinez07 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ważne jest tylko, aby dobrze potem uszczelnić lampy.
Osobiście użyłem najpierw jakiegoś zwykłego silikonu i niestety podchodziły parą, ale po rozebraniu, przeczyszczeniu i sklejeniu czarnym "uszczelniaczem dekarskim" marki Tytan, jest idealnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

pozdrawiam.
Przerabiałem ten sam temat, najpierw sylikon użyłem to jedna lampa mi parowała a druga nie. Pojeździłem tak kilka dni i patrzyć na to nie mogłem to zajechałem po uszczelniacz do matki Castoramy i jak ręką odjął Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.