30-08-2010, 13:05
|
|
|
ford::average
Imię: Emila
Model: Stilo , Citroen C5 2,0
Silnik: 1,6 16v ,,,2.0 16 v
Rocznik: 2004,2003
|
Odp: Dolnośląskie spoty,zloty i inne bzdury;)
Cytat:
Witam, wróciłem do "żywych" mam neta kompa i mieszkanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz już niestety nie dolnyśląsk a wielkopolska Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Emis niestety nie pojawię się na spocie chociaż bym bardzo chciał, jeśli chodzi o ból po Paintball to zostaje sinika w kształcie pierścionka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i powiem wam że 200 kulek to za mało. Jak ja byłem, 400 było mało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale zabawa jest super Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Darecki,szkoda że Cię nie będzie,ale mam nadzieje że jakoś następnym razem coś się uda wymyślić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|