Cytat:
|
Mam jeszcze pytanie do kolegi martinez07 nt zdjęcia z przodu auta - co masz wsadzona w miejsce żarówek W5W ? Bo to chyba nie zwykłe żarówki świecące na żółto, wygląda to na jakieś LED'y?
|
Tak, wrzuciłem tam LED'y, które zresztą trochę nie pasują kolorystycznie do zwykłej lampy (lepiej pasowałyby do ksenonów), ale jeśli wierzyć testom, to do końca mojego użytkowania samochodu nie będę musiał wymieniać żarówek postojowych
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Napisał Hashenty
...Efekt na żywo i na fotkach to 2 inne światy. Wiedziałem, że po wszystkim powiem "mogłem to zrobić wcześniej".
|
Zgadzam się w 100% - lampki lepiej wyglądają na żywo, chociaż i tak na fotkach jest super
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Witamy w klubie "czarnych oczu"
pozdrawiam