Cytat:
|
Właśnie, w Focusie napęd jest w schowku, mocowany do szuflady dwiema śrubami po obu bokach (tzn. tak mi się wydaje, tu proszę szanownych Kolegów o potwierdzenie, bądź korektę). Niestety, do tych śrub jest ciężki dostęp i nie wiem, czy najpierw próbować wymontować cały schowek, czy jednak da się odkręcić sam napęd od szuflady. A jak już go odkręcę, to czy kostka z tyłu jest na tyle luźno, że da się ją wypiąć, czy istnieje ryzyko, że wyrwę jakiś kabel? A może ktoś z Was miał podobny problem i udało się wyjąć płytę bez rozbierania tego wszystkiego?
|
wszystko się da,ja sam wyciągałem napęd i nie jest z tym zbytnio skomplikowane zdemontuj cały schowek bedziesz miał lepsze pole manewru,a masz tam przy napędzie chyba 3 lub nawet 4 śruby,co do wtyczek to masz dwie i musisz je wypiąć i masz napęd w ręce,powodzenia
Cytat:
|
No generalnie zainstalowane i zaczęło działać ale:
1) okazało się że modułu BT jest brak
2) po nagraniu płyty urządzenie pokazuje komunikat że nagrana płyta nie jest MAP DVD
Zmieniarka działa. Zainstalowany zestaw BT nokii zewnętrzny i co ciekawe podczas łączenia się z nim na ekranie radia pojawia się telefon, więc jakby połączenie jakieś z radiem jest. Szczerze mam już tego powyżej uszu i zaczyna mnie to wszystko drażnić. Teraz została walka z płytą. Mapa nagrana na TDK +R . Jakieś dzikie pomysły co zrobić aby działało (nagrane tak jak szanowni koledzy podawali na forum)
Dotarłem do 41 strony tego postu i umarłem. Więc reasumując chciałbym zapytać (potwierdzenie pewnych informacji) czy:
moduł podany przez Docento nr 1476159 to ta właśnie rzecz z którą będzie działało radio z telefonem i czy zdjęcie które co prawda powielam to jest to.
Jeżeli tak to sobie zamówię.
|
zamów sobie daj znać za ile to zamówiłeś może jak będzie nas dwóch to może będzie taniej