View Single Post
Stary 01-09-2010, 17:10   #2035
karmaz
ford::advanced

Model: ford fokus
Silnik: tdci 2li
Rocznik: 2004
Domyślnie

Cytat:
Napisał hevi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Właśnie, w Focusie napęd jest w schowku, mocowany do szuflady dwiema śrubami po obu bokach (tzn. tak mi się wydaje, tu proszę szanownych Kolegów o potwierdzenie, bądź korektę). Niestety, do tych śrub jest ciężki dostęp i nie wiem, czy najpierw próbować wymontować cały schowek, czy jednak da się odkręcić sam napęd od szuflady. A jak już go odkręcę, to czy kostka z tyłu jest na tyle luźno, że da się ją wypiąć, czy istnieje ryzyko, że wyrwę jakiś kabel? A może ktoś z Was miał podobny problem i udało się wyjąć płytę bez rozbierania tego wszystkiego?
wszystko się da,ja sam wyciągałem napęd i nie jest z tym zbytnio skomplikowane zdemontuj cały schowek bedziesz miał lepsze pole manewru,a masz tam przy napędzie chyba 3 lub nawet 4 śruby,co do wtyczek to masz dwie i musisz je wypiąć i masz napęd w ręce,powodzenia

Cytat:
Napisał mikruss Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No generalnie zainstalowane i zaczęło działać ale:
1) okazało się że modułu BT jest brak
2) po nagraniu płyty urządzenie pokazuje komunikat że nagrana płyta nie jest MAP DVD

Zmieniarka działa. Zainstalowany zestaw BT nokii zewnętrzny i co ciekawe podczas łączenia się z nim na ekranie radia pojawia się telefon, więc jakby połączenie jakieś z radiem jest. Szczerze mam już tego powyżej uszu i zaczyna mnie to wszystko drażnić. Teraz została walka z płytą. Mapa nagrana na TDK +R . Jakieś dzikie pomysły co zrobić aby działało (nagrane tak jak szanowni koledzy podawali na forum)

Dotarłem do 41 strony tego postu i umarłem. Więc reasumując chciałbym zapytać (potwierdzenie pewnych informacji) czy:
moduł podany przez Docento nr 1476159 to ta właśnie rzecz z którą będzie działało radio z telefonem i czy zdjęcie które co prawda powielam to jest to.
Jeżeli tak to sobie zamówię.
zamów sobie daj znać za ile to zamówiłeś może jak będzie nas dwóch to może będzie taniej

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 01-09-2010 o 20:58 Powód: regulamin punkt 21
karmaz jest offline   Odpowiedź z Cytatem