Temat: [Focus 2008-2011] Chip 1.6TDCI DPF aut + chip
View Single Post
Stary 03-09-2010, 10:39   #13
petep
ford::beginner

Model: Focus
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Focus 1.6 DPF aut + chip

Dokladnie, puszka byla rozcieta, jak otwarta operacja a filtr siedzial w jakiejs termicznej, miekkiej oslonie( cos jak wata). Mysle ze dlatego ze jet to temat ciagle swiezy, sa rozne szkoly usuwania DPF. Zastosowana u ciebie chyba byla jednak bezpieczniejsza. Jak rozmawialem z ''magikiem'' to powiedzial ze katalizator zostaje jak przyjechalem po samochod to pokazal mi gdzie lezy moj filtr i dpf Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Co mozna bylo wtedy zrobic ? Wiem ze lipa, ale co dalaby mi klotnia z nim ? Sami wiecie jak sie z nimi rozmawia. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chlopak ktory wyjmowal DPF tak naprawde ma swoj warsztat i tam dlubie w samochodach, chlopak ktory przeprogramowywuje komputer jest obok ze swoja z hamownia i zleca mu mechanike. Trudno wyciagnac wszystkie potrzebne info w kilka minut i ocenic goscia jak masz zepsuty samochod i perspektywe na wydanie ok 5000 tys zl. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez TOMAS ; 11-09-2010 o 19:23
petep jest offline   Odpowiedź z Cytatem