Możliwe, że współpracuje, ale tylko w wydaniu rosyjskim. Dość szczegółowo przebadałem internet w sprawie takiego sprzętu i nigdzie nie znalazłem potwierdzenia, że współpraca z Conversem jest możliwa. Jedynym wyjątkiem jest ten rosyjski filmik.
Według mojej oceny najlepszą integrację z instalacją MK4 ma Zenec ZE-NC3810 i dlatego go kupiłem, ale ja nie mam Conversa. Moim zdaniem interfejs w tym modelu jest tak funkcjonalny i przejrzysty, że brak wyświetlania niektórych informacji na Conversie nie jest żadnym problemem. Teraz gdy organoleptycznie stwierdziłem jak to funkcjonuje mogę powiedzieć, że nawet gdybym miał Conversa i tak kupił bym ten model.
Polecam obejrzeć kilka filmów prezentacyjnych, które niedawno zamieścił producent:
http://www.youtube.com/watch?v=jiehl...x=0&playnext=1
Zainteresowanym podpowiem, że nie miałem w swoim MK4 systemu obsługi BT/VC. Po zainstalowaniu NC3810 doszedłem do wniosku, że wystarczy jak zakupię samą dźwigienkę kierunkowskazów z przyciskami dla BT/VC i zamienię za tą zwykłą.
Kupiłem więc na Aledrogo dźwigienkę z BT/VC za 100 zł i w 20 min. zamontowałem ją w miejsce standardowej. No i działa. Przycisk VC wywołuje funkcję głosowego wybierania numeru z książki telefonicznej, a przyciski słuchawek wywołują odpowiednie dla nich funkcje obsługi połączeń. Polecam NC3810 z czystym sumieniem.