View Single Post
Stary 04-09-2010, 13:56   #6
Rijndael
ford::professional

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Geometria zawieszenia, "krzywa" kierownica.

Cytat:
Napisał Snajper_881 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, byłem wczoraj na geometrii zawieszenia. Mechanik, zapytał się, czy według mnie, kierownica w obecnym położeniu które ustawił jest prosto, żebym potem z reklamacją nie przyjechał.
Niezły mechanik, nie umie porządnie zrobić i przerzuca odpowiedzialnosć na klienta. Niby jak masz to ocenić jak auto stoi? Każdy kto ustawiał kierownicę np. w rowerze wie, że prawie zawsze trzeba zrobić poprawkę po przejechaniu kilku metrów, a czasem i nie jedną. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Snajper_881 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stwierdziłem, że jest. Jednak okazało się po wyjeździe z warsztatu, że jest mocno krzywa.
I nic dziwnego...

Cytat:
Muszę teraz jechać gdzie indziej, żeby głupa z siebie nie rznąć.
Jedź do tego partacza, niech poprawia. Nie zrobisz z siebie głupa.
Rijndael jest offline   Odpowiedź z Cytatem