Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 05-09-2010, 10:29   #1879
koralMKP
ford::amateur

Model: wkurzajaca jest
Silnik: ta rejestracja
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

własnie, ja tez prosze o liste usterek, ktorej tu nie widze :/ nie bede czytal 200stron esei ze brzydki albo nie itp itd mialem nadzieje ze nie bede sie musial rejestrowac i napisac jako "gość", niestety nie znalazlem takiej opcji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nie jestem posiadaczem mondeo, jednak bedac teraz w Berlinie zastanawialem sie nad mondeo mk4 2.0TDi z automatyczna skrzynia biegow- mial jednak 200tys.km i nie wiedzac nic o tym modelu np czy skrzynie padaja nie zdecydowalem sie na kupno mimo full wypasu lacznie z kamera cofania..
wyszedby mnie troche ponad 50tys.zl a byl w super stanie, o ile mozna to stwierdzic po pobieznym ogladaniu..w konsekwencji wrocilem audi..
dlatego z ciekawosci zajrzalem tutaj i prosilbym o liste z tematu,ktora ewentualnie kazdy by powielal i tylko dopisywal kolejne usterki ktore zauwazyl lub stwierdzil w swoim tak zeby temat był jasny i czytelny, bo żmudnych dyskusji nie kazdemu chce sie czytac..

podoba mi sie to auto i chcialbym wiedziec czy warto takie auto kupic, jak bardzo traci na wartosci i czy jest klopot z odsprzedaza..
koralMKP jest offline   Odpowiedź z Cytatem