po zdjeciach ci nie powiem czy sa grzane lustra bo juz nie pamietam jak u mnie to wygladalo ale z tego co sie orientuje to chyba wszystkie lusterka elektryczne sa wyposazone w podgrzewanie tak wiec kazda instalka rowniez powinna zawierac odpowiednie przewody.
ja u siebie wiazke wymienialem na parkingu na orlenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dla chcacego nic trudnego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
podgrzewanie zostaw tak jak ma byc - nic ci przeciez nie bedzie przeszkadzalo jak ci tylna szybe tez zagrzeje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dokladnie tak jak kolega napisal jesli ma sie podgrzewana przednia szybe to razem z nia podgrzewaja sie tez spryskiwacze - wiem bo wlasnie taka szybke i spryski bede zakladal jak tylko skoncze remont blacharsko lakierniczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szybka i spryski juz czekaja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nawet udalo mi sie zalatwic czesc instalacji elektrycznej ale ja podepne jak bede mial troche wiecej nerwow bo cos czuje ze nie bedzie latwo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szybke grzana kupilem za 20zł uzywke sprawna a spryski i instalka gratis