Temat: [Mondeo 2000-2007] Regulacje luzów- tanie szklanki
View Single Post
Stary 06-09-2010, 13:15   #88
marekpz
ford::advanced

Imię: Marek
Model: Fiesta
Silnik: 1.0 Ecoboost 200 KM
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Regulacje luzów- tanie szklanki

Cytat:
Napisał Szym0n Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Większość osób zamawia w sklepach forda (również serwisach) podając wymiary jakie potrzebują, a sprzedawcom nie chce szukać się tańszych zamienników i ich numerów FINIS, inna bajka to to że więszkośc ma stare wersje microcat-a gdzie takie zamienniki wogóle nie występują- sam w gorzowie próbowałem dostać tansze szklanki i wszysy dawali sobie jaja obciąć że ich w ogóle nie ma... -taki jest problem.
Ja przy zamówieniu zastrzegłem, że jeżeli przyjdą szklanki za 70zł czy więcej to ich nie przyjmuję ponieważ przy zamówieniu uzgodniłem jasno cenę.
Szkoda że wcześniej nie widziałem tego tematu, jakoś bym pomógł i w miarę szybko rozwiązał sytuację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Problemem jest na jakich sprzedawców trafiasz, bo raczej wersja microcata w autoryzowanych jest najnowsza, po prostu nie chciało im się nacisnąć ctrl+d aby zobaczyć czy nie ma nowszego numeru lub też połączyć się i sprawdzić gdzie i pod jakim numerem są części...
Z tym, w jakiej cenie przyjdą szklanki to autoryzowany serwis tak odpowiedział i oni też nie moją na to wpływu (przykład z resorami lub w/w szklankami bo już ten temat ćwiczyłem) Dlatego, ja nie zagwarantuję ceny jeśli szklanki będą pod dwoma różnymi numerami, najpierw oczywiście można tosprawdzić i nie jest to dużo roboty.

Edit Ty przynajmniej masz problem z głowy i poszło po twojej myśli Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam
marekpz jest offline   Odpowiedź z Cytatem