Cytat:
|
Większość osób zamawia w sklepach forda (również serwisach) podając wymiary jakie potrzebują, a sprzedawcom nie chce szukać się tańszych zamienników i ich numerów FINIS, inna bajka to to że więszkośc ma stare wersje microcat-a gdzie takie zamienniki wogóle nie występują- sam w gorzowie próbowałem dostać tansze szklanki i wszysy dawali sobie jaja obciąć że ich w ogóle nie ma... -taki jest problem.
Ja przy zamówieniu zastrzegłem, że jeżeli przyjdą szklanki za 70zł czy więcej to ich nie przyjmuję ponieważ przy zamówieniu uzgodniłem jasno cenę.
|
Szkoda że wcześniej nie widziałem tego tematu, jakoś bym pomógł i w miarę szybko rozwiązał sytuację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Problemem jest na jakich sprzedawców trafiasz, bo raczej wersja microcata w autoryzowanych jest najnowsza, po prostu nie chciało im się nacisnąć ctrl+d aby zobaczyć czy nie ma nowszego numeru lub też połączyć się i sprawdzić gdzie i pod jakim numerem są części...
Z tym, w jakiej cenie przyjdą szklanki to autoryzowany serwis tak odpowiedział i oni też nie moją na to wpływu (przykład z resorami lub w/w szklankami bo już ten temat ćwiczyłem) Dlatego, ja nie zagwarantuję ceny jeśli szklanki będą pod dwoma różnymi numerami, najpierw oczywiście można tosprawdzić i nie jest to dużo roboty.
Edit Ty przynajmniej masz problem z głowy i poszło po twojej myśli
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam