ehh tam , automatyczna 2 strefowa klime mam , tempomat moge w kazdej chwili dolozyc ale mi nie potrzebny. grzane 2 szybki lusterka siedzenia , el szyby lusterka szyberdach
abs wspoma poduszki , do tego centralny otwierany z pilota i klapa tez
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wszystko co do szczescia jest . A to wszystko w 15 letnim aucie ktory nie jest na full wyposazony.
A takich modeli nie ma bo malo kto by to kupil. Wiekszego auto niz mondeo nie ma co sie juz spodziewac.
Wiekszosc woli kupic audi bmw merca , albo golfa 3 w kombi z dieslem.
patrzac z punktu takiej osoby jak ja.
Nie ma zadnego auta w ofercie forda ktore by mnie interesowalo. O ile silniki pojawily sie fajne , doladowane to RWD nie ma nic.
A nawet gdyby bylo to by mnie pewnie stac nie bylo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W stanach topowa wersja mustanga shelby ss kosztuje ciut wiecej niz mondeo mk4 na dobrym wypasie. A gdy kurs byl niecale 3 zl, to razem ze sprowadzeniem takiego potwora mniej by wyszlo niz za mondeo full na wypasie.
Wiec stanow do Europy nie ma co rownac.
Kiedys bylo takie zestawienie gdzie byly najwieksze roznice. W nowych autach te same modele. Bmw m5 u nas wychodzilo powiedzmy 400 tys , a takie samo ze stanow juz z przywiezeniem 200
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wiec naprawde szkoda sie denerwowac
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.