View Single Post
Stary 07-09-2010, 22:38   #4
INVERTER
ford::advanced

Model: Mondeo Mk3 Ghia X Black Panther
Silnik: 2.0 TDCI 130 euro3
Rocznik: styczen 2004
Domyślnie Odp: Mój nowy IC do Mondeo Mk3

Mam wskaźnik analogowy a wyjściu z turbiny (trzeba było wiercić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. )

Dodatkowo mam otwór pod ten sam wskaźnik na kolektorze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ale pomiar z kolektora chwilowo mierze na MAP sensorze ( skaner OBD Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) Mam ELM 327 na bluetooth podłanczam sie do niego telefonem (windows mobile) na którym mam Aplikacje OBDgauge Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wyświetla pare parametrów jednocześnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ok, jutro zrobię fotki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
INVERTER jest offline   Odpowiedź z Cytatem