Temat: [Mondeo 2007-2014] Stylizacja nadwozia
View Single Post
Stary 11-09-2010, 23:29   #2013
polaff
ford::advanced

Imię: Przemek
Model: Ranger Wildtruck
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: stylizacja Mondeo

Cytat:
Napisał Kacmar Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gratuluje potomka, życze mniej stresów. Pozdrowienia dla małżonki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał butel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
spoko nic pilnego, pilnuj dzidzi i żonkę

gratki wielkie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale się rodzinnie zrobiłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Miło mi dziękuję, żonka właśnie się stara myślę że do rana się wszystko wyjaśni, ja czekam na sygnał by jechać do szpitala odbierać poród Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dziękuję Wam za wsparcie, a jutro jak będę dzwonił chwalić sie córeczką to zapytam siostrę o cenę u JAVA Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
polaff jest offline   Odpowiedź z Cytatem