View Single Post
Stary 11-09-2010, 23:35   #3
Stimpy
ford::amateur

Model: Escape
Silnik: 3.0 V6
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: podejscie serwisu autoryzowanego do auta rodem z US

Cytat:
Napisał Slawko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
i mieli racje, inna specyfikacja, inne skrzynie itp. A po tym co napisałeś, to mieli 100% racji, użerać się z kimś kto nie rozumie pewnych rzeczy, to lepiej go olać i mieć święty spokój.

z tego co napisałeś, to postąpili rzeczowo i odpowiedzialnie, tak samo postąpił by serwis w USA gdybyś pojechał do nich seryjnym autem produkowanym na Europę.
O wielki, naprawdę wredny moderatorze -niechybnie samonazwanym -jakże trafnie wrednym. Chciałem zaznaczyć, iż do serwisu nie przyleciałem Nubianem na Alderon ani Sokołem Millenium na Gwiazdę Śmierci (skoro jawisz się jako Yoda to może załapiesz o co mi chodzi ale mogę się mylić bo On był innego formatu niż Ty) i moim zamiarem byla wymiana oleju a nie naprawa silnika strumieniowego etc. Skoro podjeżdżam jednostką z napisem na masce takim jak na szyldzie to powinienem być przyjęty jako klient firmy.
Twoje posejście do forumowicza jest nieprzyjazne i nie wiem jakim cudem zostałeś modem. Pozdrawiam mimo wszystko mistrzu -osobiście przy tym nastawieniu zmieniłbym na Twoim miejscu awatar bo po prostu mu nie dorastasz.
Stimpy jest offline