Polarny, czyli szykujesz swojego Mondka na poważne chipowanie czy jak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dlatego zamontowałeś wielkie IC
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ciekawe czy robiłeś coś z wydechem i z dolotem do turbiny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj miałem okazje sprawdzić Mojego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jescze nie zachipowanego ale już po paru modach( IC, DECAT+ tłumik przelotowy+ dynamiczny dolot)
Od 0-200km/h szłem zderzak w zderzak z ST 2.2tdci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czułem że autko ma niezłego kopa ale nie myślałem że jest aż tak dobrze
Za tydzień jedę go zachipować, aż jestem ciekaw ile tam teraz jest KM no i ile będzie po chipie