[QUOTE=INVERTER;1507082]
Cytat:
Ja pozostanę przy serii, kocham ciszę i dla mnie już dolot jest za głośny.
Dlatego nie założyłem stożka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Strasznie buczy (tak do 1500obr) na wolnych obrotach (mało rasowy dźwięk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) ale za to wydeszek to mruczy aż miło Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jak turbawka gwizdnie przy zejściu to się ludzie odwracają( prawie jak blow off valve) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu jest mała próbka jak jeździ moje Mondeo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://youtu.be/TjIRmw0v2K4
|
no nieźle to idzie !!
widzę, że też używasz TurboGauge - mam i ja, niegłupie to to
spalanie chwilowe (LHK) jest niezłe jak na diesel'a,
za to widać że turbinkę masz w niezłym stanie - zaczyna słabnąc dopiero od. 3700, a tak ładnie trzyma 1.5 bar (MAP pokazuje 250, z czego 100 to jest ciśn. atmosferyczne, wszystko co powyżej to jest doładowanie)