Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 15-09-2010, 22:55   #1883
polaff
ford::advanced

Imię: Przemek
Model: Ranger Wildtruck
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał antyrama Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba sobie jajka robisz? W Mk IV nie gwiżdżą np uszczelki drzwiowe, nie łuszczą się pochwyty drzwi.

U mnie chyba tylko lampy zachodzą smołą. Przebieg 40-parę tysięcy. Nie wiem , moż ei coś mu jeszcz ejest ale w tej chwili nie pamiętam. Jest mi z nim na tyle dobrze, że może zamienię na liftowanego?
nic sobie nie robię, jeździłem mk3 rok mialem full opcję i teraz kupiłem salon full MK4, zobacz z jakiego syfu jest podsufitka, jak na styk są docięte dywany, jaka lipa jest fabryczna skóra, z jakiego tworzywa są przysłony słoneczne i wiele innych detali. Nikt mi nie powie, że jakość samochodów idzie na + bo każdy wie, ze na -. Tandeta i syf to nas czeka jeśli chodzi o motoryzację auta zbliżaja się jakością wykonania do aut z USA z z zza oceanu nic dobrego jeszcze nie przyszło począwszy od biedronek w paski za komuny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. poprzez pseudo - wymyślony "kryzys" aż po ****ianą motoryzację.
AMEN!!!

ps moje mondeo kupione w grudniu ma przebieg 60 tyś i nadal tak uważam
polaff jest offline   Odpowiedź z Cytatem