Temat: [Mondeo 2007-2014] Lista ewentualnych usterek
View Single Post
Stary 15-09-2010, 23:31   #1887
polaff
ford::advanced

Imię: Przemek
Model: Ranger Wildtruck
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Nowe Mondeo - lista ewentualnych usterek

Cytat:
Napisał adam131 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pollaff, chyba Ci jakieś badziewie w salonie wcisnęli jako Ghia x. Nie widziałeś jak brałeś?
wiem co mam i wiec co było kiedyś jaka jakośc materiałów, starm się obiektywne i szczere opinie wydawać na temat tego czym jeżdżę, nie nawidze niedopracowanych detali, a jak szukałem auta które chcę kupić na przełomie października i listopada 2009 to odwiedziłem salony: miśka (interesował mnie outlander lub pajac4), mazdy ( 6), tojki (awe), hondy (accord) opla (insygnia) i kilku innych.
Moim zdaniem wszyscy idą po kosztach, forda obejżałem na koncu bo chcaiłem pojeźdizć kugą i mondkiem (choć mondkiem mialem przyjemność wcześniej) i wybralem forda bo tandeta taka jak u wszystkich tylko za rozsądną cenę, stylistyka i gust to rzecz do pryvatnej oceny, ale jeśli chodzi o materiały made in korea to wszędzie jest do dupy (w każdej firmie). Jesli chodzi o jakość materiałów to uważam, że nie będę miał lepszego auta niż nissan z 92 roku ktorym kiedyś jeździlem.
polaff jest offline   Odpowiedź z Cytatem