Ufffff... - jestem po robocie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziś wymieniłem EGR-a. Kupiłem używke ( wiem, zaraz odezwą sie słowa krytyki ) ale z pewnych rąk, zaufany i sprawdzony gość - 320 złl. Oprócz EGR-a wywalało także usterke świecy żarowej więc jak już majster rozgrzebał to od razu wziął sie za świece. Jedna była martwa ale ja sie nie zastanawiałem tylko wymieniłem od razu wszystkie. Potem wymienił EGR-a i... na nie uruchomionym silniku nadal pokazywał bląd EGR a świecy już nie. Zbladłem ale majster uspokajał. Poskładał wszystko do kupy i kazał odpalić i... ok ! Auto chodzi, żadnych usterek na wyświetlaczu w aucie i lampka czerwona sie nie świeci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Kazał wsiąść i zrobić około 30 km no to rura i od razu lepiej, to był znowu mój dynamiczny maxiu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja nie pożałowałem i zrobiłem około 50 km i zajechałem do majstra. Podłączył do kompa i... żadnych usterek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. !!! Robocizna 100 zł, wcześniej byłem u niego dwa razy na diagnozie włącznie z podłączeniem do kompa i nic nie skasował ( znam w okolicy takich co za samo podłączenie do kompa biorą od 50 do 100 zł ) Wiec jak na razie śmigam i pukam w nie malowane żeby nie zapeszać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie wiem co ze starym EGR-em, rozkręcił, dużo syfu nie było,poczyścił, mechanicznie wyglądało ok ale jak podłączył ponownie to błąd, byc może elektryczna część była the end. Pójdzie chyba w kosz.
Pozdrawiam !