View Single Post
Stary 21-09-2010, 08:46   #14
wojtekjanus
FORD|AUTHORIZED

Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: Po włączeniu nawiewu na przednią szybę, załancza się klima - czy to normalny obj

Jest jeszcze inny PROBLEM (ha, ha, ha!) z tym rozwiązaniem - nie wiem czy nie największy... Co z tego, że klima dmucha suchym powietrzem i szybko czyści szybę, skoro jednocześnie ta szyba - schłodzona - po wyłączeniu pełnego nawiewu jeszcze szybciej się zapaca (na chłodnej powierzchni natychmiast skrapla się wilgoć)... I proszę nie argumentować, że trzeba dołożyć ciepłego powietrza do tego nawiewu - nie ma ciepłego, bo właśnie wystartowałem po nocy...
Nie pozostaje nic innego jak stałe włączenie pełnego nawiewu z działajacą klimą...
Porażka... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał ciupaga28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak bym miał 130 KM w dieslu i jeździł sam to nie ma problemu.
Mam 150KM w dieslu i jeżdżę dużo sam, a problem pozostał. Nie widzę związku...
Cytat:
Napisał ciupaga28 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja uważam , że konstruktorzy Forda nie popisali się w tej kwestii.
Typowe uszczęśliwianie na siłę - ktoś wie lepiej ode mnie jak mi zrobić dobrze...

Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 21-09-2010 o 08:58
wojtekjanus jest offline