Szkoda, że nie kupiłeś zestawu odseparowanego bo grało by to lepiej ale już po wszystkim.
Matami nie oklejasz tylko tego co widzisz na zdjęciu a również CAŁE wnętrze drzwi. Ma to stworzyć możliwie szczelną komorę dla głośnika. Musisz sobie to zmierzyć i policzyć ile mat potrzebujesz bo już nie pamiętam ile tam mi weszło i jakiego rozmiaru. W aktualnym samochodzie wytłumiałem taśmą dekarską Soudal - do kupienia w rolkach w Castoramie czy Obi - to jest dokładnie to samo a wychodzi znacznie taniej.
Co do radia to w okolicach 300zł każde radio będzie prezentowało dokładnie to samo, także ma Ci się podobać i tyle. Każde ma 1 parę wyjść RCA, odczytuje MP3 i chyba teraz też już każde ma USB. Moc, którą napisałeś to jedna wielka bzdura bo nie istnieje radio o takich parametrach - to zwykły chwyt reklamowy. Jest to maksymalna moc chwilowa, uzyskiwana przez ułamek sekundy. Prawdziwa moc takiego radia to ok 17W na kanał a przy tych, którzy się chwalą że mają 4x52W pewnie i nieco ponad 20W wyciągają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja mam Clariona DXZ389RGUSB (widzę, że strasznie potaniały:
http://aukro.formula1.bg/item1199248...rca_pilot.html) ale Tobie takie coś raczej nie będzie potrzebne przy podstawowym systemie także mną się tu nie sugeruj
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jedno co mogę doradzić to unikaj Sony bo miałem w Kaczce 2 sztuki z serii Xplode i w obu procesory nie zniosły wilgoci i padły.
Raczej trzymaj się Kenwooda, Clariona, Pioneera czy Alpine. Te ostatnie straszliwie oklepane i kojarzą się z Golfem i BMW ale jednak wciąż dobry sprzęt