View Single Post
Stary 26-09-2010, 22:10   #33
Krzysiek
ford::advanced

Imię: Krzysiek
Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: 26.09 - Wrocław - Tor Rakietowa

Witam
Dokładam się do podziękowań, fajnie było zobaczyć nowe twarze, jeszcze nie znane do tej pory Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Pogoda powiedzmy, że dopisała, nie było tak źle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Akcja uruchomienia hamowni zakończona sukcesem, ale i tak wielki szacunek dla osób bezpośrednio zaangażowanych w dowiezienie tej "drobnostki" z samego Krakowa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nowy S-MAX zaliczony - jazda testowa odbyta, zabrakło czasu na Kugę po FL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tutaj kilka moich "wypoconych" zdjęć, bo fotografem to ja nie byłem, nie jestem i nie będę, także wyszły jak wyszły, nie miałem zbytnio czasu na uporządkowanie ich więc są porozrzucane i lekki chaos w nich panuje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://picasaweb.google.pl/116603450...3F5ZS_xcDHtAE#