Cytat:
No i po wpisaniu kodów wtryskiwaczy na nowo jest ok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Koszt 200 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
1. Rozumiem że 2 "stówy" to za kodowanie wszystkich 4 wtryskiwaczy, bo jeżeli tylko jednego to strasznie drogo.
2. Miałem podobny przypadek (chyba nawet ten sam błąd) i po zakodowaniu pojeździłem jeszcze ok. miesiąca i znowu to samo. Wtedy pojechałem do serwisu z licencją Delphi na testy na maszynie probierczej f. Delphi. Okazało się że 2 wtryski do wymiany (tzn. kompletna regeneracja) dodatkowo po kilku tygodniach okazało się ze czujnik położenia wałka rozrządu też był do wymiany (koloru czarnego). Po prostu te dwie awarie się nałożyły na siebie w tym samym czasie i przyznam że gdyby nie niniejsze forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (parę godzin przez kilka dni szperania w tematach) to pewnie bym się załamał i dał naciągnąć na nie wiadomo jakie naprawy i koszta.
Dlatego moja rada dla Ciebie że jeśli masz gdzieś możliwosć to lepiej sprawdz swoje wtryski na maszynie.