View Single Post
Stary 28-09-2010, 15:48   #252
Andrew
ford::beginner

Imię: Andrzej
Model: Mondeo
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: 2,0TDCi migająca sprężynka (dodatkowe objawy)

Tak to za cztery wtryski, tylko, że jeden był padniętyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . A gość 4 wprowadzał na nowo. Z tego co wiem koleś, który to robi do najtańszych niestety nie należy.
Nie wiem czy w Szczecinie i okolicach znajdę kogoś kto ma taką maszynę żeby sprawdzić wtryski na niej. Jakby ktoś wiedział to chętnie bym pozyskał taką informacjęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. A wtrysk wcześniej czy później do regeneracji.
Dodatkowo naklejka na pokrywie sinika pokrywała się z kodami wtrysków, co mi pozwala mieć nadzieję, że jednak przebieg mojego mondka jest w porządku.
Czujnik położenia wałka rozrządu już wymieniłem z rok temu, po tym jak żona pojechała na basen i nie mogła wrócić bo "nie odpala", a ja jej na to - niemożliweGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale niestety stało się. Zastanawiam się nad czujnikiem wału korbowego bo przy obrotach tak ok 1850 trochę poszarpać lubi, można powiedzieć na granicy załączenia turbiny. Walczyłem z tym (rury IC) ale doszedłem do wniosku, że się chyba trzeba przyzwyczaić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.