ktoś pytał o Ka na gaz? to ja mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
po co?
- moja siostra jeździ Ka codziennie do pracy w jedną stronę ponad 30 km więc gaz bo taniej
- kupiliśmy już z gazem (ale jakaś podła instalacja tam była pierwotnie)
Obecnie jest zamontowana sekwencja (jedna z nowszych jakiś STAG ale nie pamiętam jaki model) jakoś w czerwcu była montowana, ze starej instalacji został jedynie zbiornik w bagażniku
koszt takiej przeróbki to jakieś 1 600 zł - w aucie jest plastikowy kolektor, jak by ktoś chciał to mam metalowy bo był przy poprzedniej instalacji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Auto na gazie przy tej instalacji zachowuje się dokładnie jak na benzynie, wyniki z pomiarów to potwierdzają
Co do spalania to dzisiaj właśnie wróciłem z trasy Kraków-Poznań-Kraków i średnie spalanie na całym przelocie łącznie z jazdą po miastach i deptaniu na trasie czasem ponad 120 wyszło i momentami klima chodziła to ok. 7l/100km więc dla mnie wynik do przyjęcia.