A ja się nie zgodzę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mondek pali bardzo mało w porównaniu do osiągów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przy 1500na 6tce jest 85-90km/h !!!
Jets bardzo czuły na styl jazdy jesli chodzi o spalanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak ktoś mu nie przeszkadza hamulcami i delikatnie operuje gazem to zejdzie do średniej 5L/100km jak nic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jest taki fajny pomruk jak się delikatnie muska gaz przy 1500obr, autko jedzie wtedy bardzo oszczędnie
No a jak się depcze i nie hamuje silnikiem to 7-9L weźmie
A kto depcze z 1500obr
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ja czasem( raczej często
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) depnę i to na 6tce i jakoś nic się nie rozleciało od tego. Chociaż poduszka pod skrzyniom biegów ostatnio poszła
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. no ale przy 200tyś miała prawo się już zmęczyć
To wstaw 1.4 diselka do Mondeo 2.0tdci i zobaczymy ile spali w tej budzie i przy tej masie auta. Wiem że nie oto ci chodziło. Mondek pali tyle ile 1500kg auto powinno spalać, a jak komuś za dużo to niech se kupi LUPO TDI i będzie miał super oszczędnie !!!